«تکواندو» نیاز به تغییرات مدیریتی دارد/ جلوی انتصابات را بگیرند!
«تکواندو» نیاز به تغییرات مدیریتی دارد/ جلوی انتصابات را بگیرند!

داود فلاح داور بین المللی تکواندو ایران با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر گفت: مشکلات تکواندو ایران از ۱۰ سال قبل آغاز شده و به جایی رسیده‌ایم که چیزی از تکواندو ناب ایران باقی نمانده است. وی ادامه داد: پیشکسوتان و قهرمانان از فدراسیون فاصله گرفته‌اند و در سالهای گذشته شاهد مهاجرت‌های زیادی از […]

داود فلاح داور بین المللی تکواندو ایران با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر گفت: مشکلات تکواندو ایران از ۱۰ سال قبل آغاز شده و به جایی رسیده‌ایم که چیزی از تکواندو ناب ایران باقی نمانده است.
وی ادامه داد: پیشکسوتان و قهرمانان از فدراسیون فاصله گرفته‌اند و در سالهای گذشته شاهد مهاجرت‌های زیادی از خانواده این رشته بوده‌ایم. بر همین اساس است که اهالی تکواندو از وزیر ورزش می‌خواهند بدون توجه به بازی‌های سیاسی پشت پرده به وعده‌های خود پیش از اخذ رأی اعتماد عمل کند.
فلاح که به مدت هفت سال به عنوان بازرس مجمع در جریان کلیه مسائل داخلی و تفکر حاکم بر فدراسیون بوده، ادامه داد: معتقدم نام انتخابات را بردارند و یا این موضوع را جمع کنند. چرا که این روش نوعی انتصاب است.
وی ادامه داد: به ترکیب اعضای مجمع و کمیسیون‌های مربوطه توجه کنید این موضوع روند انتصاب را به نوعی قانونی جلوه می‌دهد. از سوی دیگر با دلایل واهی اجازه نمی‌دهند دلسوزان واقعی وارد گود انتخاب شوند و قهرمانان را نیز به شیوه‌های دیگر دور می‌کنند. نفراتی چون سهرابی، اربابی و سایر دوستان با چه ادله‌ای از حضور در انتخابات منع شدند، متأسفانه برای ماندن و مهندسی انتخابات دست به هر کاری می‌زنند و این زیبنده ورزش تکواندو نیست!
وی افزود: پولادگر بعد از چند سال نایب رئیسی، از سال ۱۳۷۹ ریاست فدراسیون را برعهده داشته است و در این مدت هر آن چیزی که در توان داشته، انجام داده است. ۲۵ سال مدیریت در تکواندو کافی است. اجازه بدهند جوانترها بیایند و خون تازه ای به این رشته تزریق کنند. متأسفانه تکواندو فعلی آن چیزی که اکنون آقایان تبلیغ می‌کنند نیست، مشکلات زیادی دارد که ادامه همین روند به تداوم شکست‌ها ختم می‌شود.
این کارشناس تکواندو ادامه داد: گرفتن میزبانی یک سمینار آموزشی و یا کسب کرسی آسیایی کدام بخش از دردهای این تکواندو را درمان می‌کند. بدست آوردن مسئولیت در اتحادیه آسیا نیز هیچ عایدی برای تکواندو ایران نداشته و منافع آن فقط متوجه رئیس فدراسیون در اعزام به عنوان نماینده و ناظر می‌باشد.
رئیس پیشین هیأت تکواندو استان تهران با بیان اینکه واقعیت فعلی تکواندو همان نمایشی بود که در «شی‌هاپ چانگ» المپیک شاهد آن بودیم اظهار داشت، آقایان به اندازه‌ای هزینه‌های تکواندو را بالا برده‌اند که این رشته از سبد ورزش خانوارها خارج شده است. بار مالی فدراسیون برعهده تکواندوکاران است. آزمون‌های ارتقا کمربند با تعداد کمتری نسبت به قبل برگزار می‌شود و کلاسهای آموزشی روز به روز خالی‌تر می‌شوند. موضوعی که همین الان هم تکواندو را با مشکل مواجه ساخته است.
فلاح ادامه داد: رئیس فدراسیون تکواندو چهار سال قبل با وعده ایجاد تغییرات اساسی و تسویه بدهی خود آمد، وعده‌ها عملی نشد که هیچ، بدهی ایشان خیلی بیشتر از گذشته بالا رفت. متأسفانه آقایان فدراسیون را ملک شخصی خود می‌دانند. این فرآیند سم خطرناکی برای تکواندویی است که بیش از ۱۰ سال است در سراشیبی سقوط با سرعت بالا حرکت می‌کند.
وی در پایان گفت: امیدوارم وزارت ورزش و مراجع ذیصلاح به مهندسی انتخابات ورود کنند. انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران شائبه‌های زیادی داشت و همین امر باعث شده تا بیش از گذشته انتخاباتی که نتیجه آن از هم اکنون مشخص است، زیر سوال برود. از پیشکسوتان و قهرمانان دلسوز تکواندو نیز درخواست دارم در برابر این حق خوری آشکار سکوت نکنند.