گناوه آنلاین؛ تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد: بازدهی بورس هفته دوم مهرماه/ پاییز خواب‌آور بازار سهام معاملات هفته دوم مهرماه نیز همچمنان تحت تاثیر صحبت‌های بذرپاش وزیر راه و شهرسازی بسته شد. به طوری که فولادی‌ها تاثیر بسیاری در نزول ارقام شاخص داشتند و در نهایت، بازدهی هفتگی شاخص‌های بورسی را منفی کردند. به گزارش تجارت‌نیوز، با […]

گناوه آنلاین؛

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:
بازدهی بورس هفته دوم مهرماه/ پاییز خواب‌آور بازار سهام

معاملات هفته دوم مهرماه نیز همچمنان تحت تاثیر صحبت‌های بذرپاش وزیر راه و شهرسازی بسته شد. به طوری که فولادی‌ها تاثیر بسیاری در نزول ارقام شاخص داشتند و در نهایت، بازدهی هفتگی شاخص‌های بورسی را منفی کردند.

به گزارش تجارت‌نیوز، با پایان بورس امروز کندل دومین هفته از مهرماه نیز بسته شد. نگاهی به چارت هفتگی شاخص کل نشان می‌دهد، کندل هفتگی نماگر بازار مطابق یک ماه گذشته، نزولی بسته شد. بررسی معاملات دومین هفته از مهرماه نشان می‌دهد، شاخص کل طی چهار روز معاملاتی این هفته از تراز دو میلیون و ۹۷ هزار واحد با کاهش ۱٫۳۳ درصدی به دو میلیون و ۶۹ هزار واحد رسید.
شاخص هم‌وزن در این مسیر چهار روزه همراه شاخص کل بود و معادل ۰٫۳۷ درصد پایین آمد. به طوری که شاخص هم‌وزن در این هفته از سطح ۷۱۸ هزار و ۶۲۶ واحد به ۷۱۵ هزار و ۹۹۰ واحد رسید.

تبلیغات توسط تجارت‌نیوز

رشد لاک‌پشتی ارزش معاملات
قدرت معاملات دومین هفته از مهرماه نیز مانند هفته‌های گذشته بود و چنگی به دل نمی‌زد. اما باید گفت حجم و ارزش معاملات در این هفته نسبت به هفته گذشته کمی بهتر بوده است؛ نگاهی دقیق‌تر به معاملات چهار روز کاری این هفته نشان می‌دهد بورس در این هفته، روزانه به طور میانگین هفت میلیارد و ۹۲۵ میلیون برگه سهم حجم خورد و ارزش معاملات چهار هزار و ۵۶۴ میلیارد تومانی را رقم زد. در نهایت ذکر این نکته ضروریست که برآیند معاملات این هفته بازار تنها خروج ۸۳۲ میلیارد تومانی پول حقیقی‌ها از بازار سرمایه بود.
روند بورس هفته دوم مهرماه ۱۴۰۲
بررسی معاملات روز ابتدایی هفته بازار نشان می‌دهد، شاخص کل و شاخص هم‌وزن در شنبه به ترتیب ۰٫۶۴ و ۰٫۴۶ درصد افت کردند. اما حجم و ارزش معاملات در این روز ارقام خوبی را ثبت کردند. به طوری که حجم معاملات در آن روز ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون برگه سهم و ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی) حدود پنج هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان بوده است.
مطالعه بیشتر: خبر جدید درباره پرداخت سود سهام عدالت

اما در یکشنبه نزول شاخص‌های بورسی شدت گرفت و همین امر سبب خروج ۴۳۳ میلیارد تومان پول حقیقی شد. گفتنی است شاخص کل و شاخص هم‌وزن در این روز به ترتیب ۰٫۸۳ و ۰٫۶۸ درصد پایین آمدند. حجم معاملات نیز در یکشنبه نزولی شد و عدد ۸٫۴ میلیارد برگه سهم را ثبت کرد که موجب شد ارزش معاملات خرد به چهار هزار و ۷۵۴ میلیارد تومان برسد.
تغییر مسیر نسبی بازار سرمایه
در روز دوشنبه اوضاع کمی متفاوت بود و سقوط شاخص‌های بورسی متوقف شد. با وجود اینکه شاخص‌های بورسی در این روز نزولی نبودند، اما افزایش قابل توجهی نیز نداشتند. به طوری که شاخص کل در دوشنبه تنها ۰٫۰۲ درصد افزایش داشت. همچنین شاخص هم‌وزن نیز در این روز ۰٫۳۲ درصد بالا رفت. حجم و ارزش معاملات نیز در این روز به ترتیب به هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون برگه سهم و چهار هزار و ۴۶۲ میلیارد تومان رسیدند.
بورس چهارشنبه نیز پس از یک روز استراحت بازار سرمایه صعودی بود و شاخص کل و شاخص هم‌وزن به ترتیب ۰٫۱۱ و ۰٫۴۶ درصد رشد کردند. به طوری که شاخص کل به سطح دو میلیون و ۶۹ هزار واحد و شاخص هم‌وزن به ۷۱۵ هزار و ۹۸۹ واحد رسید. اما با وجود رشد شاخص‌های بورسی حجم و ارزش معاملات در این روز نزولی بود و به ترتیب ارقام ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون برگه سهم و سه هزار و ۶۹۱ میلیارد تومان را به ثبت رساندند.
گزارش‌های بیشتر را در صفحه بازار سرمایه بخوانید.

ارزش معاملات بورس

بازار سهام

بازدهی بورس