بوشهر- مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: فعالیت‌های علمی و پژوهشی موجب شده که بندر بوشهر در بین بنادر کشور بالاترین نرم تخلیه و بارگیری را به خود اختصاص دهد.

گناوه آنلاین؛

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکیبی نسب عصر چهار شنبه در همایش بزرگداشت هفته پژوهش اظهار داشت: این همایش به پاس ارج گذاری به مقوله تحقیق و پژوهش برگزار شده چرا که این موضوع سالیان سال است که به عنوان حلقه مفقوده مراکز علمی و صنعتی محسوب می‌شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزود: تحقیق و پژوهش می‌تواند به ارتقا بهره وری و رفع نیازهای صنعت بویژه در شرایط تحریمی کمک وافری کند.
شکیبی نسب ادامه داد: در حوزه‌های بندری و دریایی استان بوشهر حضور شرکت‌های دانش بنیان و موضوع تحقیق و پژوهش در رفع بسیاری از نیازهای این بخش‌ها نقش قابل توجهی داشته است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: در بحث بندر و بویژه عملیات‌های تخلیه و بارگیری و خدمات دهی به کشتی‌ها و شناورهای وارد شده به بندر بوشهر استفاده‌های بی شماری شده است.
وی افزود: اختصاص بالاترین نرم تخلیه و بارگیری بنادر کشور به بندر بوشهر که در سایه تلاش و بررسی‌های علمی کارکنان اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر محقق شده، بخش قابل توجهی از آن در سایه فعالیت‌های حوزه تحقیق و پژوهش محقق شده است.
شکیبی نسب ادامه داد: هدف اصلی از تحقیق و پژوهش رفع مشکل و کمبودهای در صنایع است که در استان بوشهر با ارتباط خوب صنعت و مراکز علمی، گام‌های ارزشمندی در این زمینه برداشته شده است.
وی افزود: در برخی از تجهیزات استراتژیک موردنیاز بنادر استان بوشهر با وجود اعمال تحریم‌های ظالمانه و دشواری در واردات این کالاها، شرکت‌های دانش بنیان استان بخوبی توانستند با تولیدات ارزشمند خود این نیازها را برطرف کنند.
شکیبی نسب عنوان کرد: اعتماد به شرکت‌های دانش بنیان و قانون حمایت از این شرکت‌ها بدون تردید کمک می‌کنند تا کارشناسان این شرکت با توان و انگیزه بیشتری در این حوزه فعالیت کنند.
وی افزود: در خصوص رفع مشکلات فرایندی نیز برای ارائه خدمات نیز بررسی‌های علمی توانسته بندر بوشهر را در خدمات رسانی به عنوان بندری چابک معرفی کند که این مهم به افزایش توان رقابت پذیری بندر نیز کمک کرده است.
شکیبی نسب ادامه داد: اکنون بیش از ۹۵ درصد واردات میوه کشور از بندر بوشهر و با استفاده از کشتی‌های یخچالی انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه این کشتی‌ها در گذشته واردات خود را از طریق سایر بنادر کشور انجام می‌دادند، گفت: پس از اینکه در دوره محدودی تردد آنها به بندر بوشهر اتفاق افتاد با برنامه ریزی مناسب و افزایش راندمان تخلیه و بارگیری کشتی‌ها در بندر بوشهر ماندگار شد.
شکیبی نسب اظهار کرد: با تلاش‌های انجام شده اکنون بندر بوشهر مرکز اصلی واردات میوه کشور است و ماهانه چندین کشتی یخچالی ویژه حمل میوه در بندر بوشهر تخلیه می‌شود.
شکیبی نسب عنوان کرد: تمامی کاپیتان‌های این کشتی‌ها تقدیرنامه‌هایی برای بندر بوشهر صادر کردند که این نشان از تأثیر بررسی‌های علمی و پژوهشی برای افزایش راندمان و بهره وری کار دارد.
وی گفت: امید است با بهره گیری از پژوهش و فناوری در تصمیم‌ها بتوانیم هزینه‌ها و هدر رفت سرمایه را به حداقل میزان ممکن برسد.

کد خبر ۵۹۶۶۳۴۹