بوشهر- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در حال حاضر شرکت‌های تأمین‌کننده شیر خشک ظرفیت لازم را جهت توزیع مکفی شیر خشک در داروخانه‌های استان بوشهر دارند.

گناوه آنلاین؛

به گزارش خبرگزاری مهر، یحیی رضایی بعد از ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید سرزده از داروخانه‌های شمال استان به‌منظور بررسی وضعیت دارویی و توزیع شیر خشک در داروخانه‌های شهرستان‌های گناوه و دیلم اظهار داشت: ثبت شیر خشک‌های دریافتی در سامانه تیتک زمان‌بر و هزینه‌بر بوده و از طرفی قسمتی از هزینه شیر خشک تحت عنوان یارانه در سامانه باقی‌مانده و داروخانه امکان دریافت آن مبلغ از مراجعه‌کننده را ندارد و مشخص نیست که چه زمانی مطالبات داروخانه‌ها پرداخت می‌شود.
وی عنوان کرد: یکی دیگر از مشکلات داروخانه‌ها ثبت اطلاعات شیر خشک در سامانه بیمه سلامت است که موجب می‌شود مطالبات داروخانه‌ها با تأخیر پرداخت شود و مؤسسان برای تأمین شیر خشک با مشکلاتی مواجه شوند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: گره این مشکل به دست بیمه سلامت و با پرداخت به‌موقع بدهی‌های خود حل خواهد شد تا مردم بتوانند از ظرفیت داروخانه‌ها استفاده بیشتری کنند.
وی افزود: در حال حاضر شرکت‌های تأمین‌کننده شیر خشک ظرفیت لازم را جهت توزیع مکفی شیر خشک در داروخانه‌های استان را دارند و در طرف مقابل داروخانه‌ها به‌عنوان تنها عرضه‌کننده قانونی شیر خشک در سطح کشور موظف به تهیه و توزیع شیر خشک جهت رفاه حال هم استانی‌ها هستند.
رضایی گفت: زمان پرداخت هزینه شیر خشک از طرف داروخانه‌ها محدود بوده اما پیگیر این موضوع هستیم در صورت امکان مدت‌زمان آن را برای داروخانه‌ها بیشتر کنیم تا توان مالی آن‌ها افزایش‌یافته و درنتیجه برای خرید و تأمین شیر خشک با مشکل مواجه نشوند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یادآور شد: همچنین سازمان غذا و دارو اخیراً اعلام کرده است درصورتی‌که ثابت شود داروخانه‌ای در جهت تأمین شیر خشک همکاری لازم را نداشته و این موضوع توسط کارشناسان معاونت‌ها اثبات شود داروخانه متخلف از لیست داروخانه شبانه‌روزی، ویژه و منتخب حذف می‌شود.
وی گفت: در راستای ارزیابی عملکرد داروخانه‌های شهرستان‌های گناوه و دیلم در زمینه وضعیت دارویی و توزیع شیر خشک، از تعدادی از داروخانه‌های روزانه، شبانه‌روزی و منتخب بازدید شد و جهت پوشش بهتر شیر خشک در آن شهرستان به مؤسسان داروخانه‌ها راهکارها و دستورات لازم را جهت تهیه و توزیع هر چه بهتر آن فرآورده ارائه شد.

کد خبر ۶۰۳۸۱۸۵