بوشهر- رییس شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و عید نوروز در این شهرستان آغاز شد.

گناوه آنلاین؛

یاسین بهزادی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر افزود: طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های خام دامی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی افزود در راستای اجرای این طرح همه مراکز تهیه، تولید، ذخیره و عرضه فرآورده‌های خام دامی از جمله کشتارگاه دام، سردخانه‌ها، فروشگاه‌ها، مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراکز طبخ غذا شامل بیرون بر ها و رستوران‌ها به صورت روزانه و در دو شیفت صبح و عصر مورد رصد و پایش بازرسان این اداره قرار خواهند گرفت.
وی اضافه کرد: در اجرای این طرح ۲ اکیپ ثابت و ۲ اکیپ سیار برای این کار ساماندهی شده است‌.
بهزادی گفت: واحدهای تحت نظارت باید رعایت نکات بهداشتی را جدی بگیرند و از شهروندان در خواست می‌شود در صورت مشاهده تخلف با شماره اعلام شده تماس بگیرند.

کد خبر ۶۰۵۱۴۰۷